Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

σχολειο



μελισσο-σμήνος καλή χρονιά.παρα τις ελλείψεις σε προσωπικό διδασκόντων, σε κτιριακές υποδομές για να μη μιλήσουμε για τις βαθύτερες και πραγματικές ελλείψεις , τουλάχιστον σήμερα, εσείς κοιτάξτε να ρουφήξετε τη γνώση, να ψηλώνετε τα όνειρα, να μην μας μοιάζετε.κοιτάξτε να τραβήξετε μπροστά 'εστω κι ερήμην μας αφού σταθήκαμε ανίκανοι εν καιρώ ειρήνης κι ευδαιμονίας να σας εξοπλίσουμε με στέρεες γνώσεις, ήθος, αρχές, ιδανικά κι οράματα. κοιτάξαμε καλύτερα να βολέψουμε τις ψευδεπίγραφες επιπλωμένες ευτυχίες μας, σας κλειδώσαμε εκεί μέσα ως πάνινα αρκούδια και σας ζητήσαμε ένα κυνήγι επιδερμικότητας, ανάλογο με το δικό μας, χωρίς να μετρήσουμε τις ψυχές σας.
έτσι κι εσείς ,νιώθω,μας απαξιώσατε , μας απαξιώνετε βλέποντάς μας σχεδόν αστείους αλλά υπέρμαχους του τίποτα που καταφέραμε να έχουμε.
Το κέρδος σας θαναι να ανοίξετε δρόμους και να βρείτε στον κόσμο της γνώσης τις ισορροπίες και το οπλοστάσιο που θα σας χρειαστεί. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

2 σχόλια:

  1. υπεροχο το τραγουδι και το κειμενο ρζλ! Καθε σου κειμενο και μια απολαυση :) Ευχαριστω ρζλ. Ελπιζω να βγουν αληθινες οι ευχες σου γιατι θα τις χρειαστουμε σε αυτη τη φαση της ζωης μας!! Ελπιζω να εχουμε μια καλη αρχη οχι μονο εμεις μαθητες-καθηγητες αλλα και εσεις οι υπολοιποι που εχετε ηδη αρχισει καθως δεν τελειωσατε ποτε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!!ξεχασα να σου χαρισω ενα τραγουδι που αγαπαω πολυ!!!!Βροχη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή