Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

θα μπορουσε να ειναι κι αλλιώς. θα μπορουσε να ζει κανεις ομορφα, να γνωριζει, να μαθαινει, να επιθυμει, να αγαπα, να τελειοποιει τη δυναμικοτητα, με την οποια προικιστηκε, επ΄αρετη.να συμμετεχει και να δημιουργει στο παζλ της ανθρωποτητας. να ειναι κοσμιος κι οχι ακατεργαστος κι ενστικτωδης, να ειναι κιμπαρης και μπεσαλης, να σεβεται τη ζωη και τους χυμους της. να δοκιμαζει και να σφαλλει αλλα να μην προσβαλλει. να επιλεγει και να πληρωνει αλλα να μην τιμωρειται εκ γενετης. Να υπαρχει και να διαιωνιζει ευλαβικά. να εξολοθρεύει τους πραγματικους κινδυνους κι οχι τις φαντασιώσεις και τα νευρωτικα του σύνδρομα. Να τολμα να προκόβει, να τολμα να αυτοκαθοριζεται. http://youtu.be/_9qvimjTG_0

2 σχόλια:

  1. Και ν ακους τον Μαλαμα ομως να τραγουδαει μ αυτη την αξεπεραστη φωνη,αυτον τον αντισυμβατικο στιχο, ειναι υπεροχο.Οι προβληματισμοι σας, με αφορμη το τραγουδι,πολυ ουσιαστικοι.Οι εκαστοτε μουσικες επιλογες σας μοναδικες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω πολυ. επ αφορμη. πρωτα οι προβληματισμοι,ακολουθει το τραγουδι. ουσιαστικοι δεν ξερω, βιωματικοι απολυτως. ευχαριστω παλι για την γενναιοδωρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή