Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

απογραφη....



Σας παρουσιάζουμε ντοκουμέντο, βάσει του οποίου αποδεικνύεται, ότι όποιοι θεωρούσαν ότι η κυβέρνηση γυρνά το τόπο 60 χρόνια πίσω, ψεύδονται ασυστόλως και είναι μίσθαρνα όργανα της αντιπολιτεύσεως, μείζονος κα ελάσσονος.

Τα έτη κύριοι είναι μόλις 54, σχεδόν.

Όπως φαίνεται εις το απόκομμα, το κράτος χρησιμοποιεί νέες μεθόδους, καινοτομικές ιδέες, η φαντασία στην εξουσία έχει πιάσει οροφή τώρα που ξαναγύρισε και η μπύρα των σχολικών εκδρομών.

Και για όσους πουν ότι τώρα με το Internet τα πράγματα είναι απλά, σας πληροφορώ ότι το 1956 άντε να κράσαρε κανά στυλό, όπου το αντικαθιστούσες γρήγορα και απλά, ρίχνοντας και ένα μπινελίκι στη Φρειδερίκη.

Καθώς τα συμπτώματα στέρησης του Μουντιάλ βρίσκονται σε έξαρση παρακαλώ ενημερώστε με για το σωτήριον έτος, το οποίο διάγουμε.

Δεκτές όλες οι απαντήσεις, πλην όσων περιέχουν τις λέξεις Ισπανία, Ισπανός, ισπανικός καθώς και όσες μπορούν να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα συνειρμικά: σπανός, σπάνιος, σπανάκι, σπανακόπιτα, σπάγκος, σπαράγγια, φαράγγια, φερέγγυος, έγκυος, Λεπά, καραφλοί κρόταφοι, Ινιέστα (μπαχαχαχα: κλαυθμοί και οδυρμοί…)

Μικρός Οδυσσέας


για την αντιγραφή: www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου